Bayramlarda Büyüklerinizi Ziyaret Eder Mİsiniz? Büyüklerinizi Ziyaret Ettiğinizde Sizi Nasıl Karşılıyorlar?

 

Bayramlarda Büyüklerinizi Ziyaret Eder Misiniz? Büyüklerinizi Ziyaret Ettiğinizde Sizi Nasıl Karşılıyorlar?


Bayramlar her toplumun ortak değerlerini ve yaşantısını simgeler. Birlik ve beraberliği, barışma ve kaynaşmayı yansıtır. Farklılıkları, kırgınlıkları, uzaklıkları, zıtlıkları azaltır. İnsanları birbirine yakınlaştırır, muhabbeti artırır, gönül hoşluğu sağlar. Bayram demek benim için heyecanlı olmak, mutlu olmak, sevdiklerimizle iç içe olmak ve güzel anılar bırakma demektir. 


Bayramlarda büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Büyüklerimizi ziyaret ettiğimiz zaman bizi çok nazik bir şekilde karşılıyorlar. Çünkü onlar ilgiye gereksinimi olan ve bizleri çok seven kişilerdir. Büyüklerimiz bizlere çeşitli şekerler ve tatlılar ikram ediyor. Bizlere harçlık vererek bizleri mutlu ediyorlar ve bizi gördükleri zaman da çok mutlu oluyorlar. Onun için bayramlarda çoğu zaman büyüklerimizin ziyaretine gidiyoruz ve onlarla çok güzel vakit geçirmiş oluyoruz. 


Dedemle bayram namazına gidiyoruz ve cami çıkışı büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Babaannemin yaptığı tatlılar, sarmalar ve dolmalar harika oluyor. Eve gelen diğer büyüklerimizle güzel anla geçiriyoruz ve güzel bir sosyal birliktelik oluyor. Büyüklerimizi biz çok seviyor ve bize her türlü ortamı ellerinden geldiğince sağlamaya çalışıyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...