Doğa Konulu Kompozisyon Kısa

İnsanların , tüm diğer canlı varlıkların ve cansız varlıkların yaşam alanıdır doğa . Doğanın verdiği nimetlerle insan yaşamlarını sürdürebilir . Yiyeceklerimiz , içeceklerimiz , giyeceklerimiz ve daha bir çok nimet doğa sayesinde bizlere ulaşmaktadır .

İnsanın yaşaması için son derece önemli olan doğanın kıymetini bilmek gerekir . Sular , yeşil ağaçlar ve çimenler , mis gibi kokan ve insana hayat veren tertemiz hava ... İşte doğayı oluşturan eşsiz nimetler . İnsanlar artık türlü gerekçelerle doğaya gereken önemi ve özeni göstermiyor . Daha çok para kazanma uğruna bu muhteşem güzellikler günden güne zarar görüyor . İnsanlar zararlı atıklarla havayı kirletiyor , sanayi atıklarını dökerek suları içilemez hale getiriyor . Böyle giderse yakın zamanda içerisinde yaşayabileceğimiz bir doğa kalmayacak .


Unutmamak lazım ki insanın ve tüm dünyanın varlığı doğaya bağlı . Doğa yoksa biz de yokuz . Onu kileterek aslında bindiğimiz dalı kesiyoruz ama hiçbirimiz bunun farkında bile değiliz . Çok geç olmadan doğaya hak ettiği değeri verelim ve onu koruyalım . 

13 yorum:

  1. ya son paragraf tam istediğim gibi ama başı biraz basit olmuş çok sağolun çok yardımcı oldunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel.çok sağolun çok işime yaradı .TEŞEKKÜRLER.

      Sil
    2. hiç hoşuma gitmedii

      Sil
    3. 1. SINIF YAZI YAZMA ÖDEVİ SDASDASDAD

      Sil
  2. ÇOK İŞİME YARADI SAĞOLUN

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim. Tam öğretmeninin istediği gibi olmuş. Bumu biraz değiştirerek ödevimi tamamlayabileceğim. Tekrardan teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık ��✨

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim

      Sil
  5. Çok güzel olmuş çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Baya iyide kısa olsa yazması zor .d

    YanıtlaSil
  7. sa çok güzel olmuş bunu değiştirdim yarın hocaya göstereceğim sağolun..

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...