Dünyayı Umutla Yemişler Atasözü İle İlgili Kompozisyon

 

Dünyayı Umutla Yemişler Atasözü İle İlgili Kompozisyon


Her kötü, huzursuz ve mutsuz bir olaydan sonra bir umut dünyası yeşerir ve insan o umut dünyasına bağlanarak kendini avutmaya çalışır. İnsanın mutlu olmasına, hayata bağlanmasına neden olan şeylerden biri de  hayalleri ve umutlarıdır. Hayatta her istediğimiz olmadığı için kişinin umduğu şeylerin bazıları gerçekleşir bazıları ise gerçekleşmez.


 Ne olursa olsun insan umudunu kaybetmemeli, hayata dört elle sarılmaya devam etmelidir. Umutsuz olduğumuz zamanlar olabilir. Bu durum insan için geçicidir. Umutsuzluğu sürekli hale getirirsek yaşam enerjimiz bitmeye başlar ve depresyona gireriz. Onun için kendimizi zor duruma düşürmemeliyiz. Umudumuzu asla kaybetmemeliyiz. Belki bizi bekleyen daha güzel olaylar olacaktır. Şer gibi görünen şeylerin arkasından hayır gelecektir. Bunun için sabırla umut etmeye, çalışmaya, yaşamı sevmeye devam etmeliyiz. 


Çünkü dünya umutla güzeldir, umutla aydınlık bir yerdir. Umudumuz yoksa hayatın anlamı da yoktur. Umudumuz kaybetmemek için azimle çalışmaya, amaçlarımız odaklanmaya devam etmeliyiz. Her ne olursa olsun hayat yaşanmaya, nefes almaya değerdir. Bunun için umuda sarılmalı, umudun peşinden koşmaya devam etmeliyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...