En Sevdiğiniz Restoran Hakkında Konuşun

 

En Sevdiğiniz Restoran Hakkında Konuşun

 

Yaşadığım şehir olan Sivas’ta Galip Usta adında bir restoran var ve bu restoranı çok seviyorum. Çünkü içine girdiğim zaman çok rahat ediyorum. Çok geniş ve insanın içini rahatlatan bir yerdir. Bu restorana girdiğim zaman duvardaki resimler, süslemeler restorana harika bir  görsellik katmış. Galip Ustada masalar birbirine çok yakın değil. Aile olarak gideceğiniz muhteşem bir yer. Yemekleri o kadar güzel yapıyorlar ki evde yaptığınız yemekten bile daha lezzetli oluyor. Çünkü organik gıda kullanıyorlar. 

 

Sivas Köftesi, zırhta Adana, etin her türlüsünü burada çok güzel bir şekilde yiyebilirsiniz. Manda yoğurdu, ve sıcacık yaptıkları tadı muhteşem olan ekmekleri de karnınızı  bir güzel doyuruyor. Ayrıca bir restoranda bulunması gereken en temel özellik restoranın hijyen kurallarına uymasıdır.  Bu restoranda  gayet temizdir. Bıçağı, çatalı, kaşığı paketlenmiş halde geliyor. Garsonlar kibar ve güler yüzlü insanlar. Yemek yedikten sonra çay ikramında bulunarak sizleri en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyorlar.

 

Aşçıları tecrübeli ve yeteneklidir. Restorandaki koltuk ve sandalyeler ergonomik olurken, dekorasyonda kullanılacak renkler de, gözleri yormayacak ton ve pastel renklerden seçilmiştir. İç dekorasyondaki; renk uyumu, kullanılan objeler, menü, müşteri kitlesi ve lokasyon, birbiriyle uyum içindedir. Müşteri memnuniyetine çok önem verilmektedir. Ayrıca ulaşımı da rahattır. Hemen gidebileceğiniz harika yemeklerin olduğu çok güzel bir ortamdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...