Vatan İle İlgili İçinde Atatürk, Bağımsızlık, Bayrak, Birlik ve Beraberlik, Kurtuluş Savaşı, Çalışmak Kelimelerinin İçinde Yer Aldığı Bir Kompozisyon Yazınız .


Vatan İle İlgili İçinde  Atatürk, Bağımsızlık, Bayrak, Birlik ve Beraberlik, Kurtuluş Savaşı, Çalışmak Kelimelerinin İçinde Yer Aldığı Bir Kompozisyon Yazınız .

Anadolu'muz geçmiş yıllarında büyük savaşlar yaşamıştır  . Bağımsızlık  uğrunda olan bu savaşlarda halkımız her zaman  canını hiçe saymış ve vatan yolunda savaşmaktan korkmamıştır . 

Milli Mücadele yıllarında Anadolu halkı bir yandan sefaletle  uğraşırken bir yandan da bitmek bilmeyen savaşlar ile uğraşmıştır .

Bayrak yere inmesin diye , gelecek nesiller bağımsız , özgür olsun diye düşmanla çarpışmadan korkmamıştır asil Türk Milleti . Milletimiz bu zorlu yıllarda birlik , beraberlik içinde hareket edip düşmanı yurttan def etmeyi bilmişlerdir . Kurtuluş Savaşı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun çok ama çok sevdiği aziz halkı ile başlamıştır . Mustafa Kemal ve Türk Milleti el ele hareket etmiş ve bu mücadeleyi zor da olsa başarmışlardır . Çünkü bunu başarmak onların içindeki  iman gücü ve çalışmak sayesinde olmuştur . Onun için biz gençler atalarımıza çok şey borçluyuz .

Bundan dolayı da bu milletin toprağının her bir zerresinin kıymetini bilmeliyiz ve bu vatana sonsuza dek sahip çıkmalıyız . Çünkü bu vatan bizim,  bu topraklar bizim .

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...