Doğada Geçirdiğiniz Bir Gün İle İlgili Anınızı Yazınız

Doğada Geçirdiğiniz Bir Gün İle İlgili Anınızı Yazınız.

Yaz tatili yaklaşırken , karneler verileceği için çok  heyecanlıydım.   Karnemin nasıl olacağını merak ediyordum . Öğretmenim ise artık okullar kapanacağı için bizi pikniğe götüreceğini söyledi . Okul ile birlikte Kapuzbaşı Şelalesi’ne gidecektik ve orada mangal yapılacaktı . Çok sevinmiştim . Çünkü arkadaşlarım ile birlikte şelaleye gidip mis gibi temiz havayı soluyacaktık ve doğada harika bir gün geçirecektik .

 Bir hafta sonra  pikniğe gitmek için yola koyulduk .  Şelalenin yolu çok virajlıydı . Devamlı inişler ve çıkışlar vardı .  Biraz korkuyorduk yolun böyle engebeli olmasından fakat şükür en sonunda oraya vardık . Hepimiz piknik sepetlerini çıkardık , mangallar yakıldı ve harika  yemeklerin kokusu  bizi mest etti . Öğretmenimiz hepimize köfte dürüm ve ayran verdi. Onları bir güzel yedik . Daha sonra  şelalede gezmeye başladık . Kuşların cıvıltıları , doğanın harika görünümü beni çok etkilemişti . Tertemiz havası vardı buranın .  Şelalenin mis gibi buz suyuna dokunduk , elimizle içtik . Daha sonra gezmeye başladık ve yine karnımız acıktı . Öğretmenimiz  semaveri yaktı ve çay demlendi . Sıcacık çaylarımızı evden getirdiğimiz kek, poğaça, pasta, kuru yemişler ile tüketmeye başladık . Daha sonra herkes evinden getiriği küçük  halılara uzandı ve temiz havanın mis gibi kokusunu içine çekti .

Akşam olmak üzereyken öğretmenimiz hepimize hadi çocuklar otobüse binin dedi . Hepimiz otobüse doğru hızla ilerlerken arkadaşım Ahmet hızla yere düştü . Allah’tan  çok fazla bir şey olmamıştı . Hafiften başı şişti ve  öğretmenimiz hemen elini, yüzünü yıkadı Ahmet’in . Daha sonra Ahmet’i hemen bir hastaneye götürdük ve orada tahlilleri yapıldı . Çok şükür bir şeyi yoktu ve hepimiz bu duruma çok sevindik . Daha sonra  hepimiz otobüse binip evlerimize dağıldık. Harika bir gün geçirdik. Doğanın eşsiz manzarası beni çok mutlu etmişti .

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...