Milli İrade, Vatanseverlik, Milli Kimlik, Fedakarlık, Milli Mücadele, Cesaret, Kahramanlık Kavramlarından Hareketle Bir Konuşma Yapınız.


Milli İrade,  Vatanseverlik, Milli Kimlik, Fedakarlık, Milli Mücadele, Cesaret, Kahramanlık  Kavramlarından Hareketle Bir Konuşma Yapınız.

Bir ülkenin dimdik ayakta kalabilmesi için , o ülkenin vatansever insanlara ihtiyacı vardır .  Vatansever insanlar vatanı için fedakarlık yapan , zorluklar karşısında eğilmeyen kimselerdir . Vatanına sahip çıkan insan vatanını ancak ve ancak milletin birlik olması ile  yani milli mücadele kurtarır .

Vatan  elden gitme tehlikesine girdiği zaman yapılacak  ilk iş cesaretli olmak ve düşmandan asla korkmamaktır .  Kahraman olmak için kahramanlık yapmak gerekir .  Korkak olmamak gerekir . Milli kimliğimize sahip çıkarak  vatanımızı çok geliştirerek  ülke içinde birlik ve beraberlik içinde yaşamalıyız . Özümüze, kültürümüze sahip çıkmalıyız . Milli kimliğimizi asla ve asla kaybetmemeliyiz .

Yönetimde de her zaman Cumhuriyet var olmalı, yani yönetime milletin iradesi hakim olmalıdır.

2 yorum:

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...