Başarıya Ulaşırken Hangi Zorluklarla Karşılaşabiliriz Ve Bunları Aşmak İçin Neler Yaparız?


Başarıya Ulaşırken Hangi Zorluklarla Karşılaşabiliriz Ve Bunları Aşmak İçin  Neler Yaparız?

Başarıya giden elbette karşımızda zorlu bir süreç yaşanacaktır . Çünkü başarmak kolay bir eylem değildir .  Çok çalışacağız belki fakat bir anda başarılı olmayacağız . İşte böyle olduğu zaman da üzüleceğiz fakat yine de pes etmemeye devam edeceğiz .

Çünkü ancak çalışarak sabır gösteren insanlar başarıya ulaşır . Yeri gelecek uykusuz kalacağız , aç kalacağız fakat tüm bunların da geçici olduğunu unutmayacağız ve yine yolumuza devam edeceğiz . Belki en yakınlarımız bize inanmayacak , bizi kıskanan arkadaşlarımız , çevremiz olacak . Bize güvenmeyecekler . Ama biz tüm bunların üstesinden kendimize inanarak geleceğiz . Başkalarının moralimizi bozacak olan sözlerine asla kulak asmayacağız . Israrcı olmalıyız . Disiplinli olmalıyız, planlı ve programlı olmalıyız .

Karşılaşılan zorlukların ardından gelen  güzellikleri beklemeliyiz ve yolumuza hiç durmadan devam etmeliyiz . Depresyona girmemeliyiz, hareketsiz kalmamalıyız . 

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...