Verilen Bir İşi Zamanında Yapmanın Önemini Anlatan Kompozisyon Yazınız .


 Verilen Bir İşi Zamanında Yapmanın Önemini Anlatan Kompozisyon Yazınız .

Zaman bize verilmiş en büyük armağandır .  Özellikle de gençlik çağlarında ,  o güçlü kuvvetli dönemlerimizde zamanın kıymetini bilmek çok  ama çok önemlidir . Verilen bir işi zamanında yapmak   ise hem kendimize fayda sağlar hem de toplumla uyum içinde yaşamamıza katkı sağlar . 

Verilen işleri hiçbir zaman aksatmamalıyız . Her zaman  planlı ve programlı olmalıyız .Zamanın kıymetini iyi bilmeliyiz . Verilen işi zamanında yapmadığımız takdirde o işler gitgide birikir ve içinden çıkılamaz bir hale dönüşür . O zaman da yine biz zor duruma düşeriz ve  sıkıntılar yaşarız . Onun için her zaman verilen işi zamanında yapmalıyız . Örneğin; Öğretmen matematik konuları ile ilgili bir ödev verdiğinde o ödevdeki soruları hemen yapmalıyız ki diğer konular birikmesin ve  iş karmaşık bir hal almasın . O ödevi zamanında yapmadığımız zaman , hem konuyu anlamamış oluruz hem de  gelecekteki konuları da anlayamayız .

Bunun için her işi zamanında yapmalıyız ve durmadan ilerlemeye ve gelişmeye devam etmeliyiz . Verilen işi zamanında yapmak bizi mutlu eder ve daha rahat bir yaşamn süreriz .

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...