Bir Günlük Yaşantınızı Duygularınızı Da Katarak Anlatınız .


Bir Günlük Yaşantınızı Duygularınızı Da Katarak Anlatınız .

Her insanın yaşamı farklıdır . Kimi insanlar  plan ve program yapmadan yaşar , kimi insanlar ise plan ve programlı yaşarlar . Ben de  hayatımı bir plan ve programa göre yaşayan insanlardanım . Her gün sabah saat 06:30'da kalkarım . Önce güzel bir sabah yürüyüşüne çıkar ve dışarının o temiz havasını içime çekerim .

Dışarıda yürüyüşüm bittikten sonra çayı koyar ve çay demlenene kadar  kitabımı  okurum .  Kahvaltımı yaptıktan sonra kendi köşeme çekilir ve gün içinde yapacağım şeyleri planlarım . Daha sonra planımı uygulamaya başlarım . Her zaman hayatımda hedeflerimi gerçekleştirmeye çalışırım . Okuldan geldikten sonra anneme ve babama onları çok sevdiğimi söylerim . Onların da bana olan sevgilerini hissederim ve çok mutlu olurum . Akşam yemeğini yedikten sonra  derslerime çalışırım ve gelecekte iyi bir doktor olmak için doktorluk mesleği hakkında bilgi  edinirim . Sürekli araştırmalar yapar ve her kaynaktan yararlanmaya çalışırım . Ailem ile birlikte  okuma saatleri düzenleriz ve hep birlikte okumanın , çalışmanın keyfini çıkarırız .

İnsanları, hayatı çok severim ve sevdiğim insanlara da bu sevgimi her zaman hissettiririm .

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...