Hayat Sizin Göz Yaşlarınızı Beklemez , Akıp Gider Sözü İle İlgili Bir Kompozisyon Yazınız .

Hayat Sizin Göz Yaşlarınızı Beklemez , Akıp Gider Sözü İle İlgili Bir Kompozisyon Yazınız .

Hayat hızlı bir şekilde akıp gitmekte ve biz insanlar da bu hıza ayak uydurmaya devam etmekteyiz . Hayatta güçlü bir şekilde kalabilmemiz için , ayağımıza mutluluğun gelmesini beklememeliyiz . Yani anı yaşamaya çalışmalı ve o andan  güzel olan  şeyler ortaya çıkarmalıyız . Eğer günleri günlere atıp  işte şu gün çok mutlu olacağım,  her şey dört dörtlük olacak diyorsanız bence yanılıyorsunuz . Her şey dört dörtlük olamaz  .

Maddi imkanlarımız bir gün çok iyi de olsa ya da zaten maddi imkanlarımız yeterliyse bile illa ki yine bizim ufak tefek sorunlarımız olacaktır . İnsan olduğumuz için , sosyal bir ortamda yaşadığımız için birtakım sorunlar ile karşı karşıya kalacağızdır . Hayatta sorunlar yaşıyoruz diye mutlu olamayız diye de bir kaide yoktur . Aslında olumsuz olaylardan , istenmedik durumlardan bile olumlu şeyler çıkarabiliriz . Yeter ki bunu isteyelim . Hayatımızda her anın kıymetini bilelim ve bu anların  kıymetini ertelemeyelim . Unutmayın hayat ertelemeye gelmez . Hayatta nerede, ne zaman , ne şekilde , nasıl   bir şeyler yaşayacağımız ya da başımıza ne geleceğini  önceden bilemeyiz .


Bunun için anın  kıymetini bilelim, hayatın kıymetini bilelim ve hayatı dolu dolu yaşamaya bakalım . Gülelim ama içten olsun, yardım edelim ama gönülde olsun, mutlu olalım ama gerçekten mutlu olalım ve anlık da olsa yaşadığımız olumsuzlukları unutmaya çalışalım.

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...