Bütün Mutluluklar Çalışmaya Ve Cesarete Bağlıdır Özdeyişini Açıklayan Bir Kompozisyon Yazınız

Bütün Mutluluklar Çalışmaya Ve Cesarete Bağlıdır Özdeyişini Açıklayan Bir Kompozisyon Yazınız

 Bilindiği gibi insanları diğer canlılardan farklı kılan en önemli ve en üstün özelliği insanlara  Yüce Allah tarafından bir akıl verilmiş olmasıdır . İnsan aklı sayesinde  hayatına yön verir . Yani insan nasıl bir yaşam sürerse , yaşamdan alacağı karşılık da o oranda olacaktır .

Çalışan , üretken olan bir kimse bir de cesaretli olursa  hayat o kimse için vazgeçilmez olacak ve o insan mutlu olacaktır . Ama boş duran kimse sıkılacak ve üretmediği için mutlu da olmayacak , sağa sola saldıracak , aklına kötü kötü düşünceler gelecektir . Böyle kimselerin ne kendisine  ne de insanlığa bir faydası dokunacaktır . Gerçekten mutlu olmak isteyen hem çok çalışmalı , bir işe karar verirken cesaretli olmalı ve hiç durmadan ilerlemeye ve gelişmeye devam etmelidir .  Bazen sadece çalışmak da tek başına yeterli olmayabilir . Aynı zamanda kişide cesaret de olmalıdır ki başarı gerçek anlamda yaşansın . İnsan cesaretini başarı ile birleştirince de  mutluluk da elbette kaçınılmaz olacaktır .


Hayatta mutlu olmak istiyorsanız çalışın ve cesaretinizi hiçbir zaman kaybetmeyin . Tabi bunları yapmadan önce ilk yapmanız gereken şey başarıya olan inancınız olmalıdır . İşte gerçek mutluluk da ortaya bunlar sonucunda çıkacaktır .

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...