Güzel Gören Güzel Düşünür , Güzel Düşünen Hayattan Zevk Alır İle İlgili Kompozisyon

Güzel Gören Güzel Düşünür , Güzel Düşünen Hayattan Zevk Alır İle İlgili Kompozisyon

İyi niyetli olan insanlar hayata da bu pencereden bakarlar ve içlerinde kötülük yoktur . Kimseye karşı kötülük düşünmeyen bu güzel insanlar her şeyi güzel olarak görürler ve kimsede kusur bulmaya çalışmazlar ve insanları olduğu gibi kabul ederler . Her şeye güzel baktıkları için onların gözüne her şey daha güzel görünür ve doğal olarak da olumlu düşünürler .

Olumlu düşündükleri için, içlerinde art niyet olmadığı için hayattan zevk alırlar  . Çünkü bu tip insanlar sorunlu insanlar değildir . Hayatın tadını çıkarmayı bilir , haline şükretmeyi bilir ve sevgi dolu insanlardır . İlişkilerinde çıkar değil karşılıklı sevgi ve saygı hakimdir . Toplum içinde böyle insanlara güzel gözle bakılır ve saygılı davranılır . İyi insan olmak , iyi düşünmek bir çok olumlu şeyleri de beraberinde getirdiği için böyle insanlar pozitif insanlardır ve yanındaki kimselere de bu pozitifliğini yansıtırlar . Bundan dolayı böyle insanları hayatımıza dahil etmeli ve bize  de hayata güzel bakmasını öğretmelerini sağlamalıyız .


Güzel bakan insan etrafında gelişen olayların olumlu yönlerini görmeye çalışır ve hep iyi yanından bakmaya çalışır hayata . Bu sayede hem kendisi hem de diğer insanları mutlu etmeyi başarır . 

1 yorum:

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...