Sevmek İle İlgili Kompozisyon

Sevmek İle İlgili Kompozisyon

Sevgi , sevmek dünyanın en güzel duygularından birisidir . İnsanı sevmek , hayvanı sevmek , bitkiyi sevmek , doğayı sevmek ve daha birçok şeyi sevmek…  İnsan sevgi sayesinde hayattan tat alır . Çünkü sevgi hayatın anlamı , ruhun gıdasıdır .   Sevginin olduğu  yerde  merhamet ve hoş görü de vardır .

Sevgi varsa saygı da vardır ve daha birçok olumlu şeyler vardır . Dünyadaki tüm insanların içinde gerçek anlamda sevgi olsa ne savaşlar olur ne de silahlar konuşur . İnsanlar bulduğu ile yetinmeyi bilseler , ülkeler başka ülkelerin toprağına göz koymayıp  barış ve huzur içinde yaşamasını bilseler dünyamız daha yaşanılır ve daha sevgi bir dolu bir dünya olurdu sanırım . İnsan sevildiğini hissettiği zaman kendisine daha çok güvenir . Çünkü sevildiğini bilmek , ait olma duygusuna sahip olmak kişiyi daha güçlü yapar . Ama sevilme , sevgi yoksa orada mutluluk ve huzur da olmaz . Yaşadığımız anın daha hoş ve daha verimli geçmesini istiyorsak insan olarak birbirimizi koşulsuz sevmeli ve birbirimize koşulsuz saygı göstermeliyiz  .


Daha doğduğumuz anda iç güdüsel olarak annemizden sevgi bekliyor ve onun kokusunu , onun sevgisini istiyorsak bu güzel duygulara her zaman sahip olmalı ve bu güzel duyguları her zaman yaşatmasını bilmeliyiz .

5 yorum:

  1. Tmm sevgi güzeldirde ya o sevdiğin kişi,sevdiğin eşya senden alınırsa ya aldatırsa e o zmn o kdr bağlandıktan sonra herşey bitince yıkılırsın,ağlarsın vb. İnsanlar niye kötü tarafını düşünüyorlar? O sevgi bitince hayatın paramparça hayaller yıkık göz yaşları bir ton...

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...