Yıldızları Görmek İçin Belirli Bir Miktar Karanlık Görmek Gerekir Sözü İle İlgili Kompozisyon

Yıldızları Görmek İçin  Belirli Bir Miktar Karanlık Görmek Gerekir  İle İlgili Kompozisyon

Nasıl ki yıldızları görmek için karanlık olması gerekir ise iyi günleri görmek için de kötü günler görülebilir ve kötü günlerde başımıza gelen olaylardan ders çıkarılarak hayata dört elle sarılınması gerekir. Yani zor günlerde sabretmeli ve iyi günlerin, güneşli günlerin geleceği günü sabır ile beklemeliyiz .

Hayatımızda rahatlığa hemen kavuşamayız . Bazen zor günler geçirebiliriz ve hayatta başarısız olabiliriz . Örneğin; çok iyi çalıştığımız sınavdan  düşük puan almak bizi yıldırmasın tam aksine hangi soruları yanlış yaptığımıza bakarak gelecek sınavda daha iyi puan almak için daha çok çalışırız ve  güzel günler ve başarılı günler bizim olur .  Yani başımıza gelen bir başarısızlıkta hemen yılmamalı ve iyi günlerin olacağına var gücümüzle inanmalıyız .


 Bunun için hayatta asla pes etmemeli ve durmadan , yılmadan çalışmaya devam etmeli , başarısızlıklarımızdan ders çıkarmasını bilmeli ve daha  büyük zaferler elde etmesini bilmeliyiz . Nasıl ki karanlığın en yoğun olduğu an , aydınlığın en yakın olduğu zamansa , kötü günlerde  gelecek iyi günlerin habercisi olan yıldızlar gibidir . 

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...