Korkunun Ecele Faydası Yoktur Kompozisyon

Korkunun  Ecele Faydası Yoktur  Kompozisyon

Her insanın takdir edilen bir ömrü vardır ve bu ömür mutlaka bir gün sona erecektir .  Bunun için insanlar ölümden ne kadar korkarsa korksun bir gün gelip bu sonla karşılaşacaktır . Bundan dolayı korkmaya gerek yoktur , çünkü yaratılışın gereği budur . Demek ki bu sondan ağlasak da sızlasak da kurtuluş yok . Yapılması gereken kendimizi o güne hazırlamaktır .

Korkunun ecele gerçekten faydası olmaz , çünkü akacak kanı damarda durduramazsanız . Olacak olan şeyi engelleyemezsiniz bundan dolayı  sağduyulu olmak ve korkmamak gerekir . Örneğin ; Teog  sınavı yaklaştıkça öğrencileri bir korku sarar ve öğrenciler heyecanlanmaya ve kaygılanmaya başlar . Günler öncesinden başlar aslında bu telaş . Ne kadar heyecan yapılırsa yapılsın o sınav günü gelince yapılacak ve sonucunuzun iyi ya da kötü olması sınav sonunda belli olacaktır .  Olacak şey için üzülmeye ve korkmaya gerek yoktur , boşuna telaş etmeyin bundan dolayı .

Yaşanılacağı kaçınılmaz olan  olaylar için kendinizi strese sokmanıza gerek yok , bunun yerine sakin olup üzerinize düşen görevi yapın ve beklemekten  ve çalışmaktan başka bir şey yapmayın , yoksa siz üzülür ve başaracağınız şeyi de başaramayabilirsiniz .

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...