Hayattan Beklenenler Konulu Kompozisyon

Hayattan Beklenenler İle İlgili Kompozisyon

İnsanlar doğar, büyür ve ölürler . Hayattan her insanın bir beklentisi ve umudu vardır . Her insan fiziksel , sosyal ve duygusal ihtiyaçlarını karşılamak için hayata tutunurlar . İnsanın hayattan beklediği  şey güzel bir hayata sahip olmak ve sağlıklı yaşamak ve insanlığa faydalı olabilmektir .

Kimi insan hayattan para bekler , kimisi sağlık bekler , kimisi iyi bir eş , arkadaş , dost , yakın çevre .. vb bekler . Kimisi de iyi bir kariyere sahip olarak kendini gerçekleştirmek ister .  İnsanların çoğu ise savaşların olmamasını , kötülüklerin son bulmasını , barışın  olmasını isterler . Aslında hepimiz böyle güzelliklerin olmasını isteriz . İnsanın hayattan beklediği en önemli şeylerde biri ise iyi bir aileye sahip olmak , iyi bir meslek ve eşe sahip olarak mutlu bir hayat sürdürmek isterler . Aile hayatında mutlu olan kişi çevresine de faydalı bir insan olur ve iyi işler yaparlar .


Bundan dolayı hayatımızdaki beklentilerimizi gerçekleştirebilmek için  güzel işler yaparak insanlığa faydalı olmalıyız . Hayatın hepinize güzellikler ve mutluluklar getirmesi umudu ile .

3 yorum:

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...