Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır Atasözü İle İlgili Kompozisyon

Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır Konulu Kompozisyon

 Yapılan iyilikler ve yardımlar çok küçük de olsa insanlar tarafından unutulmaz ve unutulmaması da gerekir .  Bize zor günümüzde yani normal günümüzde yapılan ufak da olsa değerli yardımları unutmamalıyız ve hatır gönül ilişkisini  bilmeliyiz .

Size ikram edilen bir  kahve  belki ileride o kişi ile dostluk ve arkadaşlık bağı kuracak . Kahve bizim toplumuzda çok önemli yere sahiptir . Eve gelen  kişilere , kız istemeye gidilirken , bayramlarda kısacası önemli günlerde ikram edilen geleneksel bir  değerdir . Gelen konuklara ikram edilen kahve ev sahibinin sevgi ve saygısını ifade eder . İnsan da kendisine kahve ikram eden kimsenin bu iyiliğini unutmamalı ve her zaman hatırlamalıdır . Yapılan ufak iyilikler küçümsenmemeli onlara değer verilmelidir .

Buradan da anlaşılacağı gibi yapılan ufak bir yardım  insanlar ile dostluğu ve muhabbeti artırır . Yapılan iyilikler kırk yıl geçse de unutulmaz . Çünkü o iyiliğin içinde cana yakınlık , doğallık ve samimi duygular vardır . Hayatınızda kırk yıl hatırı olan anılarınız olması dileği ile .

21 yorum:

  1. Bu çok kısa ��

    YanıtlaSil
  2. Bence normal , başka sitelerden de ekleyebilirsiniz ... ❤️❤️❤️💯💯💯

    YanıtlaSil
  3. Bence harika kompozisyon sitesi çok güzel sağolun😚😚😚😚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten beğendim müthiş bir şeyh bu ❤️❤️❤️❤️❤️😚🍉😚😘

      Sil
  4. Kısa biraz uzun olabilirdi

    YanıtlaSil
  5. Bence çok iyi bir kompozisyon

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. iyide kısa demişsin başta sonra niye güzel diyon ama bence çok güzel bana göre ellerinize sağlık

      Sil
  7. Çok iyi 💯💯💯💯💯💯💯

    YanıtlaSil
  8. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...