Çevreyi Kirleten İnsanlara Mektup Konulu Yazı

Çevreyi Kirleten İnsanlara Mektup Konulu Yazı

Hayatta hep beraber yaşadığımız değerli insanlar!   
Doğamızın temiz bir şekilde kalabilmesi için çevremizi temiz tutmaya lütfen  özen gösterelim .  Çünkü bu çevre kirlenirse ilerde yaşanılmaz bir hal alır ve gelecek nesilleriniz pis bir ortamın içinde yaşamaya mahkum kalır .  Bazen yerlere çöp atıyor , önemsemiyor olabilirsiniz .  

Bunu belki bilinçli olarak yapmıyor olabilirsiniz , sizi kesinlikle kınamıyorum ama böyle yaptığınız sürece gelecekte çocuklarınız , torunlarınız temiz bir çevreye sahip olamayacaklar ve sizlere sitemde bulunacaklar .  Keşke atalarımız bizimde yaşayacağımızı düşünerek daha  temiz bir çevre bıraksalardı bize diyecekler . Bunun için lütfen önce yakın çevrenizden başlayarak çevremizi temiz tutalım ve tutmayanları kibar bir şekilde uyaralım .  Daha temiz bir dünyada birlik ve beraberlik içinde yaşamak istiyorsunuz , temiz hava , oksijen almak istiyorsanız çevrenizi temiz tutun ve ormanlarınızı koruyun . Çöplerinizi çöpe atın , doğal kaynakları kullanmaya özen gösterin .  Kötü şeyler yakarak doğayı kirletmeyin , çünkü bu dünya size verilmiş en büyük değer ve emanettir .  Bu mektubumdan sonra daha duyarlı olacağınıza inanıyorum ve daha bilinçli olacağınızı düşünüyorum . Temiz bir çevrede yaşamak ve onu korumak da bizlere düşer . Hep birlikte çevremizi temiz tutalım ve iş işten geçmeden  doğamızın kaynaklarını kirletmeyelim  . Daha  güzel bir dünyada yaşamak istiyorsanız yaşadığınız ortamın kıymetini bilin ve bu işe önce kendi çevrenizden başlayın . 

Temiz bir dünyada yaşamak umudu ile kalın sağlıcakla sizlere  sevgilerimi ve saygılarımı sunarım . Şimdiden göstereceğiniz özen için de çok teşekkür ederim .

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...