Mavi Eşofmanlı Adam’ın “Dünyadaki En Önemli Şey Sağlıktır." Sözüne Katılıyor Musunuz?

 

Mavi Eşofmanlı Adam’ın  “Dünyadaki En Önemli Şey Sağlıktır”. Sözüne Katılıyor Musunuz?


Dünyadaki en önemli şey sağlıktır. çünkü hayatımız kaybettiğimiz zaman her şey sona erecek. Bunun için yaşarken hayatın kıymetini bilmeliyiz, Yeterli ve dengeli beslenmeliyiz, sağlığımıza zarar paketlenmiş ve dondurulmuş yiyecekleri yememeliyiz. Düzenli spor yapmalıyız ve sağlığımıza faydalı olan yiyeceklerden de ölçülü tüketmeliyiz. 


Sağlık yerinde olmadığı zaman keyfimiz kaçar. Hiçbir şeyden zevk almayız. Onun için sağlığımızın kıymetini bilelim ve ona göre hareket edelim. Sağlık elden gittikten bile bazen paranız bile siz kurtarmayabilir. Onun için sağlığımız kaybetmeden onun değerini bilelim. Yemek, içmek, gezmek, eğlenmek sağlıklı olunca güzel olur ve insan yaşadığı her andan mutluluk duyar. Mavi Eşofmanlı adamın “Dünyadaki en önemli şey sağlıktır sözüne katılıyorum çünkü sağlıklı olmak demek işlerini yapabilmen, kimseye muhtaç olmaman demektir.


 Nefes alabilmen, okuluna gidebilmen, arkadaşlarınla doyasıya parkta gezmen demektir. Bunun için her şeyin başı sağlık ve yine sağlıktır diyebilirim. Sağlık ile ilgili şu sözü de unutmamak gerekir:

“Gücün ve mutluluğun temeli sağlıktır.”  Benjamin Disraeli

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...