Yeni Yıl Mesajları

 Yeni Yıl Mesajları


Yeni yıl demek yeni umutlar, hayaller demektir. İnsanların aşırı abartıya kaçmadan, kendilerine gerçekleşebilecek hedefler koyabildiği ve insanlığın kardeş içinde yaşadığı yılların olmasını ümit ediyor herkese iyi yıllar diliyorum.


Yeni yıl mesajları şunlardır:

“Bu yılbaşında bildiğim tek şey, seninle yaşanan zamanların değerli olduğu ve bütün ömrümü seninle bu zamanları çoğaltarak geçirmek istediğim. Ömrümün sonuna kadar seni seveceğim.”

“Yeni yıl yeni umutlar demekmiş. Bende seni yeni yıla girmiş gibi sevmeye ve korumaya devam edeceğim. Mutlu yıllar çocuğum.”

“Her yeni yılda bir yaş daha alırmışız. Olsun aldığımız yaş olsun ama girdiğimiz gönüller olsun. Sizi daima seveceğim canım annem ve babam . Mutlu yıllar dilerim.”

“Yeni yıl herkese mutluluk getirsin ama herkes de mutlu olmak için çalışsın alın teri döksün ki yıl yeni umutlara gebe kalsın. Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”



“Geçmiş yılın yorgunluğunu üstümüzden atacağımız, kahkahaların birbirine karışacağı ama en önemlisi sevdiğimiz herkesin mutlu olacağı bir yılbaşı olsun.”

“Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, yaşam dolu hatıralar, en içten dostluklar hep seninle olsun! Yeni yılda her şey gönlünce olsun. Mutlu yıllar!”

“Sevenler sevdiğine kavuşsun bu yılda. Her şeyin para olmadığı insanlığın var olduğunu gösteren insanlar çoğalsın hayatımızda. Herkese hayırlı yıllar dilerim.”

“Dünyadaki tüm çocukların açlıktan ölmediği, kuraklık sorunun ortadan kalkmaya başladığı, savaşın değil barışın daim olduğu bir yıl olsun 2023. herkese iyi yıllar.”

“Bencilliğin son bulduğu, biz anlayışının daim olduğu yıllar girsin hayatımıza. Sonsuza dek mutlu yıllar dilerim herkese.”



Hayvanlara eziyet edilmediği, çocukların, yaşlıların korunduğu ve çok sevildiği bir yıl olsun bu yıl. Yılımız hayırlara vesile olsun. Mutlu yıllar.”

Ahlak seviyemizin çökmediği, gençlerimizin daha eğitimli, daha bilinçli gençler olarak hayatlarına yön verdiği yıllar olsun bu yıl. Yeni yılımız kutlu ve mutlu olsun.”

“Kardeşliğin boy gösterdiği, sevgilerin filizlendiği, sevenlerin birleştiği… Belki durgun, belki yorgun ama yine de mutlu, her şeye rağmen umutlu yarınlara… İyi seneler.”

Babaların evine ekmek götürebildiği, çocukların aç yatmadığı, ailelerin sağlıklı ve mutlu olduğu yıllar dilerim. Nice hayır dolu huzurlu yıllara…

 

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...