Kemal Sunal İle İlgili İlginç Bilgiler

 

Kemal Sunal İle İlgili İlginç Bilgiler


1. Kemal Sunal 1944 yılının 10 Kasım'ında doğmuş olmasına karşın doğum gününü 11 Kasım'da kutlardı . Bu durumun sebebini soranlara da " aslında doğum günüm 10 Kasım fakat Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan böylesi bir günde doğum günü kutlayamam , bu sebeple doğum günümü 11 Kasım'da kutluyorum ." derdi .

2. Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'a birgün birisi " Bana sizin babanız baktı " der . Ezo Sunal daha önce böyle bir şey duymadığı için şaşırır ve " nasıl yani ? " der . Aldığı cevap ise yürek yakan cinstendir : " Babam ölünce annem ve ablam çalışmak zorunda kaldı . Beni evde yalnız bırakırken arka arkaya iki Kemal Sunal filmi koyar giderlerdi . Çünkü onları izlemeden yerimden kalkmayacağımı bilirlerdi." 

3. Eşi Gül Sunal ile tanışmalarının ardından 2.5 yıl boyunca mektuplaşmışlardır .

4. Evliliklerin ardından taşındıkları ev o kadar nemli olurmuş ki eve bir misafir davet ettiklerinde rutubet kokusunun belli olmaması için patates kızartması yaparlarmış .

5. "Bay Kamber" adlı dizi filmi çok  reyting almıştır . Sebebi ise daha ilginç. Çünkü diğer kanallar aynı saate Kemal Sunal filmleri koyarlarmış . Yani reytingin düşük olmasının sebebi yine Kemal …

6. 48 yaşındayken yaptığı tezin konusu kendisi olmuştur . Sebebini ise " beni kimse araştırmayacak galiba , ben yapayım " sözleri ile açıklamıştır .

7. Efsane karakter " İnek Şaban " dan dolayı Kemal Sunal'ın çocukları ile okuldayken " İneğin Çocuğu " diye dalga geçilmiştir .

8. Ev içerisinde de filmlerdeki kostümleri ile dolaşırmış .


9. Kemal Sunal'da tıpkı İbrahim Tatlıses gibi çiğ köfteyi tavana atmayı severmiş . Biraz da bu şekilde eşini kızdırmak hoşuna da gidermiş .

10. İbrahim Tatlıses dinlemeyi çok severmiş .

11. Ortaokul ve liseyi bitirmesi tam 11 yıl sürmüştür.
12.  Tarık Akan onun için hiçbir eyleme katılmasa bile solcu birisi demiştir.





0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...