Lösev'in Çalışmaları Hakkında Neler Düşünüyorsunuz ?

  Lösev'in Çalışmaları Hakkında Neler Düşünüyorsunuz ?


Lösev 1998 yılında kurulmuş olup hasta olan Lösemili çocuklara karşı her türlü yardımı yapan ve desteğini esirgemeyen önemli bir kuruluştur . Lösemili çocukların ihtiyacını karşılamak ve onlara bir nevi de olsa moral vermek temel amaçlarındandır .

Lösev kuruluşu çok kutsal bir amaca dayanan  ve çok anlamlı bir görev yapan kuruluştur . O çocukların yerine kendimiz koyup , hayata onların gözünden bakmasını bilmeli ve bizler oradaki kardeşlerimize elimizden gelen her türlü maddi , manevi yarımlarımızı esirgememeliyiz .

Ülkemizdeki ilk lösemili çocuklar  hastanesi olma özelliğini taşıyan hastane ise Lösantedir . Lösante oradaki çocukların her tülü yarımına koşmakta ve ailelere moral vermektedir . Lösev lösemili çocukların da iyi bir eğitim almasını sağlamak ve onları hayata her anlamada katabilmek için  kolej seviyesinde ilkokullar ve ortaokullar açmıştır . 


Açılan bu okullarda okuyan çocuklarımız daha canlı olmakta ve en azından hastalığını bir süreliğine de olsa unutmaktadır . Lösev yaptığı bu çalışmalar ile  çok büyük bir görevi sürdürmekte ve çocuklarımızın yüzünü güldürmekte ve onları mutlu etmektedir .  Toplum olarak da bizler de Löseve katkı sağlamalı ve bunun için çalışmalar yapmalıyız . Belli zamanlarda oraya çocukları ziyarete gitmeli ve imkanımız varsa onlara çeşitli hediyeler alıp onları mutlu etmeliyiz .


0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...