Kendini Tanıma İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Kendini Tanıma İle İlgili Kompozisyon Yazınız .


Her insan kendini bilir fakat  bazen  kendinin de nasıl özelliklere sahip olduğunu unutabilir .  İşte bunun için de kişinin kendisini iyi tanıması amacıyla  toplum içinde yaşaması gerekir . Kendini tanıyan insan , nasıl bir huya , nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilir .

 İyi ve kötü yönlerinin neler olduğunu bilir .  Kişi kötü özellikleri varsa bunları değiştirmeye çalışmalıdır . İyi yönlerini de aynen bu şekilde devam ettirilmelidir .  Kendimizi iyi bir şekilde tanımalıyız .  Nelerden hoşlanırız , neler bizi rahatsız eder , neleri severiz , nasıl konuşuruz ve bize nasıl konuşulmasını isteriz . İşte bunları öğrenmek için  toplumda yaşarız ve  kendimizi her geçen gün daha iyi tanırız . Acaba sabırlı mıyız , yoksa  çok sabırsız biri miyiz ?

Sevdiğimiz kişiye bağlı biri miyiz, yoksa  tutarsız ,  dengesiz,  biri miyiz ?  Bunları bilmeliyiz ve kendimizi hep iyi yönde geliştirmeli, değiştirmeli ve tanımalıyız .

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...