İnsan Yalnızca Sevdiği Zaman Kötülük Etmez Sözü İle İlgili Konuşma Hazırlayınız.


İnsan Yalnızca Sevdiği Zaman Kötülük Etmez Sözü İle İlgili Konuşma Hazırlayınız.

İçinde  dünyadaki her canlıya karşı sevgi  biriktiren , sevgiyi evrensel bir duygu haline getiren kişiler hiç kimsenin canını yakmaz , hiç kimseye kötülük etmezler . Çünkü içimizde olan sevgi bizim kötülük yapmamızı engeller ve bu sevgi sayesinde biz hep iyi insan oluruz , sevgi ile beslenen insan oluruz .

Ama içinde sevgi olmayan kimseler  vicdansız insanlardır , empati kurma becerisinden yoksun olan insanlardır . İşte böyle insanlarda şefkat ve merhamet olmadığı için  , sevgi olmadığı için kötülük duygusu ile beslenirler . Başkalarının canını nasıl yaksam,  nasıl daha bencil bir kimse haline gelirim düşüncesi ile yaşamaya devam eden ve böyle yaşamaktan zevk alan  kimselerdir .  Bunun için sevmeliyiz arkadaşlar .

 Çünkü sevgidir  insanlara umut veren , yol veren, çünkü sevgidir bizi güzel ahlaklı kılan, çünkü sevgidir emek olan, dostluk olan, barış olan . Sevgi ile kalın . Sevgiye güvenin . Çünkü sevginin olduğu yerde kötülükler doğmaz , iyilikler çoğalır .

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...