23 Nisan İle İlgili Kompozisyon

23 Nisan İle İlgili Kompozisyon

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan bu bayram Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal tarafından çocuklara armağan edilmiştir . Mustafa Kemal her zaman çocuklara çok değer vermiş ve onları bu ülkenin geleceği , umudu olarak görmüştür . Mustafa Kemal'in içindeki çocuk sevgisi  çok büyüktür . O çocuklara her zaman çok değer vermiş ve onların dilinden anlamayı başarmış bir liderdir .

23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olmasından dolayı  Ulu Önder bu tarihi 23 Nisan çocuk bayramı olarak biz çocuklara hediye etmiştir . Her yıl 23 Nisan'da dünyanın dört bucağından binlerce çocuk sırf bu bayramı kutlamak amacı ile önceden hazırlıklar yapmakta ve ülkemize gelip bu bayramı coşkuyla kutlayıp geri evlerine dönmektedirler .  Böyle bir bayramı çocuklara hediye eden liderimiz dünyada eşine benzerine rastlanmayan bir liderdir . Mustafa Kemal çocuklara verdiği  bu değerden dolayı  çocuklar tarafından çok sevilmekte ve çocuklar ona Atam , atamız diye  sevgi ile bağlanmaktadır . 23 Nisan aynı zamanda egemenliğin de olduğu bayramdır . Hiçbir ülkenin esareti altına girmeden özgürce yaşamak dünyanın en güzel duygusudur . Ülkemizin bu günlere gelmesinde ve bizim bu bayramı kutlamamıza vesile olan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ve şehit arkadaşlarına minnet duyar ve onları hiçbir zaman unutmayacağımıza söz veririz . Biz çocuklar bu  ülkenin neşesi , çiçekleri ve  sevgi bağlarıyız .


Bu bayram bizim daha da çok mutlu olmamızı sağlayan ve farklı ülkelerden gelen kişiler ile arkadaşlık kurmamızı sağlayan evrensel bir bayramdır aynı zamanda . Her yıl bayramımızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyor ve zamanı gelince kutluyor ve mutlu sonla evimize dönüyoruz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti , Yaşasın 23 Nisan.

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...