Dinlenirken Neler Yaparsınız?

 

Dinlenirken Neler Yaparsınız?


Gün içindeki yorgunluğumu üzerimden atmak için dinlenmeye gereksinim duyarım. Okula gelip gitmek, arkadaşlarımla oynamak, ders çalışmak ve odamı düzenlemek benim gün içindeki işlerim arasındadır. Eve geldiğim zaman ilk olarak okul kıyafetlerimizi değiştiririm ve dinlenmek için odama çekilirim. Elimiz, yüzümü yıkadıktan sonra, yemeğimi yedikten sonra yatağıma ayaklarımı rahat bir şekilde uzatırım ve yarım saat kadar uyurum.


 Biraz uyuduktan sonra bilgisayarımdan sevdiğim müzikler açar ve onları dinleyerek en güzel şekilde dinlenmiş olurum. Daha sonra  çok sevdiğim okumamı yaparım. Kitap okumayı çok seviyorum ve sevdiğim kitapları okuyunca müthiş bir şekilde dinlenmiş oluyorum.  Kardeşimle odada top oynayarak da dinlenmiş olurum. Çünkü top oynamak beni çok mutlu eder ve dinlendirir. Kitap okurken annemin hazırladığı çayı içmek ve kurabiyelerden tatmak çok güzel oluyor. 


Hem yer, hem içer hem de okur. Böylece harika bir şekilde dinlenmiş olurum.  Dinlendikten sonra artık ödevlerime geçerim ve günlük yaşantımdaki sorumluluklarımı yerine getirmeye devam ederim.  Odamı düzenlerim, sofrayı kaldırırım, ödevlerimi yaparım ve en sonunda tekrar dinlenmeye geçerek sevdiğim şeyleri yaparak günü tamamlamış olurum. Böylece dinlenmiş olurum.

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...