Yeni Yılda Neler Yapacaksınız? Konulu Bir Metin Yazınız.

 Yeni Yılda Neler Yapacaksınız? Konulu Bir Metin  Yazınız.


 

Geçen yıl iyisi ve kötüsü ile bitiyor. Yıllar o kadar çabuk geçiyor ki ne zaman yeni yıla geldik, ne zaman yeni yıl yaklaştı gerçekten anlamıyorum. Yeni yıl ile birlikte yeni bir yaşa giriyoruz artık.  Geride bıraktığımız bir yılın ardından gelecek olan yeni yıl insanı heyecanlandırıyor hali ile . Geçen yılda yaşamış olduğumuz olumsuz olayları, yaşadığımız acıları bir kenara bırakıp yeni yıla daha coşkulu ve daha umutlu girmek için gün sayıyoruz adeta. Yeni yıl demek bana göre yeni hayaller, hayattan güzel beklentiler demektir. 


Yeni yılda şunları yapacağız:  Bu yıl üniversite sınavını kazandığım için yeni yıla okuduğum şehir olan Ankara’da  arkadaşlarım ile birlikte geçireceğiz.  Ben Lale bu arada. Ankara’da bir üniversitede Türkçe Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olarak hayatıma devam ediyorum. Yeni yılımızda Melisa, Aslı, Merve ben  Lale olmak üzere dört kişilik bir akşam yemeği yiyeceğiz. Bunun için günler öncesinde hazırlık yapmaya başladık bile. Yurtta kaldığımız için oda arkadaşlarımla birlikte çarşıda önce güzel bir yemek yiyeceğiz.


 Daha sonra akşama kadar dışarıda yorulana kadar gezip konuşacağız, dertleşeceğiz ve bu yaşadığımız günü unutmamak için birbirimize söz vereceğiz. Yorulup yurda gidince ise yurdun kantininden kendimize kahve alıp gece yarısına kadar muhabbete devam edeceğiz.




 Yeni yılda ailemizle olamayacağımız için üzgün olsak da Allah’tan telefon diye bir şey var. Onları da telefondan görüntülü arayıp konuşacağız. Yeni yıldan sağlık, mutluluk ve huzur bekliyorum. Umarım virüs de bu yıl biter ve yeni yılda virüssüz, hastalıksız günler bizim olur. Yine, yeniden eskisi gibi güzel günlere kavuşuruz ve sevgi, muhabbet bağımız aynı kalır ve mesafeli günlere veda ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...