Parka Gittiğinizde Hangi Oyuncaklarla Oynamaktan Keyif Alırsınız ? Neden?

Parka Gittiğinizde Hangi Oyuncaklarla Oynamaktan  Keyif Alırsınız ?  Neden? 

 

Parka gidildiği zaman insanın içi rahatlar, mutlu olur. Çünkü parkta bizi eğlendiren spor aletleri, salıncaklar, kaydıraklar, tahteravalliler vb. bulunmaktadır. Parka gittiğim zaman  oradaki her aletle oynamayı, eğlenmeyi isterim  ama en çok salıncakta sallanmayı severim.

 

Salıncakta sallandığım zaman  kendimi gökyüzüne çıkıyor gibi hissederim ve içimi heyecan ve sevinç kaplar. Bir yandan da havaya doğru uçtuğum için  içime müthiş bir temiz havanın, toprağın kokusu yayılır.   Ayrıca enerjim yükselir ve kendimi çok güçlü hissederim. Bundan dolayı da çok mutlu olurum ve çok eğlenirim.

 

Parka gittiğim zaman  tahteravalliye binmeyi de çok severim. Arkadaşımla birlikte oyun oynarken birimiz yukarıda birimiz aşağıda kaldığı zaman  eğlenceli bir oyun ortaya çıkar.  Ayrıca kaydıraktan kaymayı severim. Bunu hep bireysel olarak yaparım hem de arkadaşlarımla birlikte art arda dizilerek kaydıraktan bir güzel kayarız.

 


Park çocuklar için harika bir eğlence yeridir. Her ne kadar virüs döneminde parklara fazla gidemediysek de virüs geçtikten sonra parkta doya doya  eğleneceğimizi düşünüyorum. Virüs bitince   sabahtan akşama kadar parkta eğleneceğim ve anın tadını çıkarmaya çalışacağım. Her çocuğun  parkla ilgili özlemi vardır  ben de oraya gidince doya doya salıncakta sallanıp mis gibi bir gün geçireceğim.

 

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...