Akraba Ziyaretlerinin Önemi Hakkında Duygu Ve Düşüncelerinizi Anlatacağınız Bir Konuşma Hazırlayınız.


Akraba Ziyaretlerinin  Önemi Hakkında Duygu Ve Düşüncelerinizi  Anlatacağınız Bir Konuşma Hazırlayınız.

İnsanın bu hayatta en çok sevdiği kişiler aile bireyleri ve akrabalarıdır  .  Akrabalarımız bize can olan, dost olan, arkamızda dağ gibi duran ve zor günlerimizde bizi asla yalnız bırakmayan kimselerdir . Onlar  olunca hayat daha güzel geçer ve daha mutlu oluruz . Çünkü  her gün yediğimiz bir yemek bile onlar yanımızda olunca daha da lezzetli olur .

Çünkü sevgi,  saygı  gibi kavramlar akrabalarımız ile paylaştıkça çoğalır . Bunun için onları her zaman çok sevmeliyiz. Akraba ziyaretlerini hiç bırakmamalıyız . Yakında olan akrabalarımıza iki hafta bir  ya da ayda bir gitmeliyiz . Uzakta olan akrabalarımıza bayramlarda, özel günlerde gitmeliyiz ve onları mutlu etmeliyiz . Çünkü onlar bize gelince  çok mutlu oluruz, biz de onlara gidince çok mutlu olurlar . Böyle olunda aramızdaki sevgi bağı hiç eksilmez, aramazdaki muhabbet bağı da daha da çoğalır . Bundan dolayı akraba ziyaretlerini asla aksatmamalıyız .

Yanımızda olan, bizim ait olma, güven duyma ihtiyacımızı karşılayan akrabalarımıza karşı her zaman nazik olmalıyız . Onları üzmemeliyiz . Onlar hasta olsun ya da olmasın her zaman ziyaret etmeliyiz . Uzakta olanları ayda bir kere mutlaka aramalıyız ve hal hatırlarını sormalıyız .

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...