Yokuşta Akmayan Ter , İnişte Göz Yaşı Olur Düşünce Yazısı

Yokuşta Akmayan Ter , İnişte Göz Yaşı Olur Düşünce Yazısı

Başarıya ulaşmak için hayatta belli hedefler olması gerekir . Kişi bu hedefleri doğrultusunda yürürse başarılı olur . Fakat  hiçbir emek etmeyen insan başarılı da olamaz . İnsan öncelikle karşısındaki zorluklar ile mücadele etmesini  bilmeli , karşısına çıkan her zorluğa karşı sabırla çalışmaya devam etmesini bilmelidir .

 Eğer çalışmazsa , alın teri dökmezse başarısız olacak ve bu hayatta eline hiç  bir şey geçmeyecektir . Örneğin ; kış boyu üniversite sınavına çalışmayan ve zamanın çoğunu uyuyarak , eğlenerek , orda burda vakit geçiren kimseler sınav günü gelip çattığında hiç çalışmadığı için başarısız olacaktır . Sınavdan çıktığında yüzü gülen öğrencileri görecek fakat kendisi üzgün olacaktır . Çünkü hiç çalışmamış ve sınavı da kazanmamış olacaktır . Eğer çalışmış olsaydı yüzü gülecek ve yokuşta akan ter inişte mutluluk  göz yaşları da olacaktır . Bizler de hayatta başarılı olmak için her zaman çok çalışmalı ve zamanı yönetmesini bilmeli ve pişman olmamak için ileriye doğru gitmesini bilmeliyiz .


Şunu unutmamak gerekir ki son pişmanlık hiçbir zaman fayda vermez . Bu yüzden zaman geçmeden çalışmalı ve yorulmalı ki insan istediklerine kavuşabilsin . 

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...