Risk Almak İle İlgili Kompozisyon

Risk Almak İle İlgili Kompozisyon

Hayatta bir şeyleri gerçekleştirebilmek için bazen risk almalıyız .  Ama risk almak için iki kere düşünmeliyiz . Çünkü risk almak cesaret isteyen bir iştir . Risk alan insan  kendine daha da güvenebilir , cesareti daha da artar , yeni yerler keşfetmek ve görmek konusunda daha da istekli olur . Yaptığı işten zevk alır ve kendini daha iyi hisseder .

Risk almak ciddi bir eylemdir . Faydaları olurken zararları da olabilir . Örneğin ticaret işi ile uğraşırken bütün sermayeni bir iş için harcarsın .  Ama sonuçta bir karın olmazsa aldığın risk seni zarara uğratabilir ve elindeki bütün sermayen bitmiş olur . Bunun için risk alırken çok dikkatli olmalıyız ve düşünmeliyiz . Ama çoğu zaman da risk almak kişiyi hedeflerine ulaştırır . Hayatınızda riskler alırsanız ve başarılı da olursanız lider olabilirsiniz , kaybederseniz de rehber olursunuz . Sizden sonra gelenler neler yapması ve yapmaması gerektiği konusunda sizi örnek alırlar .


Hayatınızın her zaman tek düze geçmemesi için , yeni şeyler keşfetmek için risk almayı ihmal etmeyin . Eğer risk almazsanız istediğiniz hedeflere ulaşamayabilirsiniz .  Unutmayın ; Bir iki yumurta kırmadan omlet yapamazsınız .

2 yorum:

  1. Çok güzel çok beğendim sağolun teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Bence bu diğer sitelere göre mukemmel çok açıklayıcı cümleler var kompozisyon ödevimi sizin sayenizde bitirdim ,Hemde neredeyse hiç uğraşmadan.Allah razı olsun

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...