Atatürk İle İlgili Kompozisyon Örneği

     Türk milleti en zor zamanlarında tarihin seyrini değiştiren büyük liderler yetiştirmiştir . Bu liderlerin en sonuncusu ve en önde gelenlerinden bir Mustafa Kemal Atatürk'tür .

     Atatürk Osmanlı Devleti'nin yıkılması ile aç kurt gibi ülkemizi paylaşma planları yapan devletlerin içerisinde memleketimizi kurtarmayı başarmış bu topraklardaki Türk mührünün kazınmasına izin vermemiştir .

     Mustafa Kemal büyük bir komutan olmasının yanı sıra hem bir düşünür, hem bir siyasetçi hem de iyi bir tarihçidir . Çünkü o çok yönlü bir liderdir ve hem devrini çok iyi okumuş hem de tarihi iyi öğrenerek geçmişin hatalarından ders çıkarmıştır .

     Mustafa Kemal Cumhuriyeti kurup onu gelecek nesillere emanet ederek ülkemiz ve milletimizin geleceği için en önemli hizmeti yapmıştır . Bizler de atamızı saygıyla selamlıyor ve hizmetleri için binlerce kez teşekkür ediyoruz .



0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMLARINIZI YORUMLAMA BİÇİMİNİ "ANONİM" SEÇEREK İSİM, MAİL ADRESİ VB. YAZMAK İLE UĞRAŞMADAN KOLAYCA YAYINLAYABİLİRSİNİZ. KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜRÜN BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN...